פותחות שולחן: סיפורי מטבח וסיפורי חיים

אירוע של אוכל, בית, זהות וסיפורים עם מצילות המזון ונשות קריית שמונה.

נתחיל בסדנאות בישול אינטימיות שבהן נלמד להכין מאכלים מסורתיים ממטבחים שונים. בזמן שהאוכל מתבשל, נקשיב לסיפוריהן של הנשים, על החיים בקריית שמונה, על הזיכרונות שהאוכל מציף ועל החיים היום בירושלים. בסוף הערב נשב יחד לארוחה שהיא חגיגה!

מוזמנים להצטרף אלינו לחוויה שכולה אוכל געגוע ואהבה

מצילות המזון פועלות לחוסן תזונתי קהילתי ואישי וליצירת שינוי תודעתי והתנהגותי ביחס לקשר שבין צריכה-מזון-סביבה. בשיתוף פעולה עם השוק הסיטונאי בירושלים, הן בנו ארגון מבוסס קהילה, שדואג להציל ירקות ופירות המיועדים להיזרק בכדי להעניק בטחון תזונתי למשפחות ב22 שכונות בירושלים והסביבה הנמצאות בפריפריה החברתית. מתוך אמונה שלאוכל יש את הכוח להניע ולאחד אנשים ולהוות זרז לפעולה קולקטיבית ושינוי אישי לא רק במערכת המזון אלא בכלל ביחסי הקהילה שלנו.

האירוע מתקיים כחלק מסדרת אירועי ברוטינה

האירוע מלא

האירוע בתפוסה מלאה